Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σωρός – Πολύδροσο – με το ( ΦΕΚ 15/ΑΑΠ/2013 ) προωθείται η πλήρη καταστροφή τους

17 Μαΐου 2014

 H οδός Φραγκοκλησιάς, η Σωρού  η Υποκρισία και το Κυκλοφοριακό Χάος …

 Οι κάτοικοι  παραπονούνται  ότι με  τη διάνοιξη της  οδού Φραγκοκλησιάς θα πνιγούν στην κυκλοφορία και τα καυσαέρια, και δεν κάνουν  λάθος.

Η Φραγκοκλησιάς  και η Σωρού ήταν ανοιχτές  και στο παρελθόν και η κίνηση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, τι άλλαξε;

Ένα ποτήρι ξεχειλίζει όταν ρίξουμε περισσότερο νερό από ότι χωράει. και το Μαρούσι, σύμφωνα και με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, έχει ξεχειλίσει από το 1999.

Από τότε εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα που πνίγουν καθημερινά το Μαρούσι, δεν έρχονται τυχαία, έρχονται για να επισκεφθούν το παράνομο ΜΩΛΛ  , το παράνομο , GOLDENHALL , τα παράνομα Εμπορικά Καταστήματα  και τις παράνομες Εταιρίες που έχουν εγκατασταθεί επιπλέον παράνομα στο Μαρούσι σε 1.000.000 τ.μ. –


ΝΑΙ , οι Υπεύθυνοι (Τζανίκος – Πατούλης – Κυβέρνηση και με την εγκληματική ανοχή τους  ΟΛΑ τα κόμματα της Αντιπολίτευσης)  έχουν προσθέσει στο Μαρούσι  1.000.000 τ.μ. επιπλέον παράνομες χρήσεις γης.

Μόνοι προσφεύγουμε  στη Δικαιοσύνη κερδίζοντας συνεχώς Δικαστικές Μάχες, και η Κυβέρνηση  και Δήμος αρνούνται να εφαρμόσουν τις αποφάσεις, με τα κόμματα της Αντιπολίτευσης  να σιωπούν συνένοχα.

Το ΜALL  του Λάτση, μετά από προσφυγή μας, κρίθηκε αμετάκλητα  ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Εκατομμύρια  άνθρωποι, εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα το επισκέπτονται, κι όμως η Κυβέρνηση το ανέχεται και κανένα κόμμα της Αντιπολίτευσης δεν τολμά να το κάνει θέμα στην ΒΟΥΛΗ.

Στη δίκη του παράνομου  GOLDEN HALL όπου επίσης πηγαίνουν δεκάδες  χιλιάδες αυτοκίνητα, πάλι μείναμε μόνοι στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Και η Διαπλοκή δεν σταματάει εδώ.  Για  να  ολοκληρωθεί  το κυκλοφοριακό ΧΑΟΣ στη Σωρού,  στην Παραδείσου, στην Αμ. Αρτέμιδος, στη Νεαπολέως,  στην Κυπρίων Αγωνιστών, στη Μεσογείων, στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου, στη Βύρωνος, σε όλη την Πόλη, και τώρα στην  Φραγκοκλησιάς, ο Πατούλης μαζί με την Κυβέρνηση προώθησε  νέα καταστροφικά  σχέδια.

Στην  Αγία Φιλοθέη το απάνθρωπο και παράνομο Σχέδιο Δηλαβέρη για να εξυπηρετηθεί η ΧΑΓΙΑΤ (Ξενοδοχεία – Καζίνα),  μετά από 11 χρόνια  αγώνα με το ΦΕΚ 60/12 πάλι μόνοι  μας το γκρεμίσαμε.

Το νέο  Παράνομο και Καταστροφικό Σχέδιο για το Πολύδροσο-Παράδεισο-Σωρό ( ΦΕΚ 15/ΑΑΠ/2013 )μετά από προσφυγή μας,  συζητείται στις 11.6.2014 στο ΣτΕ.

Το παράνομο Προεδρικό Διάταγμα που …. προώθησε ο Πατούλης και  το υπόγραψε ο τότε Υπουργός  Σηφουνάκης με το οποίο νομιμοποιεί παράνομες χρήσεις και προσθέτει νέες «παραγγελίες» – και μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες τ.μ. παράνομα μαύρα κουτιά, δηλαδή δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ μαύρο  χρήμα – το προσβάλαμε πάλι μόνο εμείς και,  έχοντας απέναντί μας  όλη τη Διαπλοκή,  συζητήθηκε στη Δικαιοσύνη (η απόφαση αναμένεται).

Και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν Βλάχο (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ ), Μαγιάκη (ΣΥΡΙΖΑ) , Φωτόπουλο (ΚΚΕ) κ.λπ. αντί να μας στηρίξουν και να βάλουν ένα δικηγόρο να προσφύγουν κατά της παρανομίας, σιωπούν. Και όχι  μόνο σιωπούν αλλά και δεν υπογράφουν (χρειάζονται 30 υπογραφές βουλευτών) να αρθεί η βουλευτική ασυλία του Σηφουνάκη, που ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά από  μήνυσή μας έχει ζητήσει.

Το ποτήρι του Κυκλοφοριακού  ΧΑΟΥΣ  της Φραγκοκλησιάς και όλου του Μαρουσιού  έχει ξεχειλίσει και μαζί  ξεχείλισε και η υποκρισία ΟΛΩΝ  των κομμάτων και των εδώ «αντιπροσώπων» τους  που ρίχνουν τα βάρη σε έναν ανύπαρκτο Πατούλη που υπογράφει ότι του δώσουν  και όχι και στη  Διαπλοκή και στα κόμματά τους που τους στηρίζουν ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ  στο Μαρούσι .

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.