Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόταση χωροθέτησης δύο γηπέδων (ποδοσφαίρου και στίβου) στο Μαρούσι

24 Μαΐου 2011

Συνδυασμός ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: Θα σταματήσουμε με κάθε τρόπο τα πολεοδομικά σχέδια που προωθούνται προς εξυπηρέτηση μεγάλων εργολαβικών συμφερόντων.

Πρόταση για δύο γήπεδα (ποδοσφαίρου και στίβου) στην περιοχή του Σωρού κατέθεσε ο Συνδυασμός ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. Η πρόταση θα συζητηθεί(;) στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την Τρίτη 24  Μαΐου 2011 και ώρα  7 μ.μ. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού, κ. Δορύλαος Κλαπάκης, αναφέρεται -στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Συνδυασμός- με σκληρούς χαρακτηρισμούς σε όσους Δημοτικούς Συμβούλους αρνηθούν την πρόταση.

Ταυτόχρονα διαμηνύει ότι ο Συνδυασμός του θα σταματήσει με κάθε τρόπο τα πολεοδομικά σχέδια που προωθούνται προς «εξυπηρέτηση μεγάλων εργολαβικών συμφερόντων».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής :

Συνδυασμός ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Τρίτη 24  Μαΐου 2011 και ώρα  7 μ.μ. στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αφορμή της συζήτησης επέκτασης του Σχεδίου πόλης στην περιοχή Σωρός – Πολύδροσο, θα συζητηθεί η πρόταση του Συνδυασμού μας για την χωροθέτηση δυο Γηπέδων (ενός ποδόσφαιρου και ενός Στίβου) στο Μαρούσι.

Με την πρόταση μας αυτή θα γίνει σαφές προς όλους,

Ποιοι εκλέχτηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ενδιαφέρονται για τον Αθλητισμό, για την νεολαία και για το καλό της πόλης και ποιοι (εάν δεν καταθέσουν συγκεκριμένες και ρεαλιστικές νέες δικές τους προτάσεις για τις τόσο αναγκαίες για την πόλη μας κοινωνικές υποδομές) ήρθαν

  • Χωρίς γνώσεις και υπευθυνότητα, με αποτέλεσμα πριν φύγουν να επιδεινώσουν με την ψήφο τους την ποιότητα ζωής των κάτοικων ή
  • Για να εξυπηρετήσουν απλά κομματικές εντολές, προσωπικές φιλοδοξίες και για να καλύψουν προσωπικές ανάγκες.

Αύριο Τέταρτη 25 Μαΐου το πρωί όλο το Μαρούσι θα ξέρει ποιοι στηρίζουν τον Αθλητισμό και την νεολαία στην πράξη και ποιοι θεωρούν τους νέους απλά «αντικείμενα» και επαίτες ενός παράνομου διορισμού (ως συμβασιούχου, χρεοκοπώντας τον Δήμο, δηλαδή, τους δημότες).

Ανεξάρτητα της σημερινής ψήφου εμείς δηλώνουμε ότι θα σταματήσουμε με κάθε τρόπο τα όποια μη νόμιμα πολεοδομικά σχέδια προωθούνται για να καταστρέψουν και το τελευταίο κομμάτι της πόλης μας προς εξυπηρέτηση μεγάλων εργολαβικών συμφερόντων, παραπέμποντας ταυτόχρονα στην Δικαιοσύνη τους υπευθύνους για όποιες τυχόν μη νόμιμες πράξεις τους.

Για  τον Συνδυασμό

Κλαπάκης  Δορύλαος  Αρχιτέκτονας –  Πολεοδόμος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.