Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελευταία νέα: Όχι στην γελοιοποίηση των θεσμών – Διαφάνεια παντού και άμεση πειθαρχική δίωξη των υπευθύνων

13 Μαρτίου 2011

 

  • Για μια ακόμα φορά διασύροντας  τους θεσμούς η ομάδα Πατουλη επιχείρησε να εκλέξει Γραμματέα από  τον Συνδυασμό του ποδοπατώντας κυριολεκτικά την βούληση του νομοθέτη για διαφάνεια.
  • Παρ΄ όλα αυτά το ερώτημα που πλανάται στην πόλη μας είναι, γιατί τόσο πεισματική άρνηση της ομάδας Πατούλη για σύμφωνα με τον νόμοεκλογή Προεδρείου που θα εξασφαλίσει την διαφάνεια; Τι θέλει να κρύψει;

***

  • Εκδικάστηκε την 18η.2.11 η ένστασή μας στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών για να κριθεί η Έκπτωση ή όχι του  Γ. Πατουλη και του Συνδυασμού του λόγω χιλιάδων εκτός ΑΣΕΠ (την τετραετία 2007 – 2010)  ρουσφετιών και ανανεώσεων συμβάσεων (μεταξύ αυτών και ατόμων των οικογενειών αρκετών Δημοτικών Συμβούλων και διακομματικών παραγόντων) με σκοπό ο συνδυασμός Πατούλη να κερδίσει παράνομα τις Δημοτικές Εκλογές καταχρεώνοντας τον Δήμο και τους Δημότες.
  • Το χειρότερο είναι η συμπόρευση σε αυτή την διάβρωση του εκλογικού σώματος από το μεγαλύτερο διακομματικό τμήμα της αντιπολίτευσης που ζηταει,  φορτώνοντας με νέους φόρους τους κατοίκους, την τακτοποίηση των ρουσφετιών που αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα..
  • Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι πολίτες ότι τα διεφθαρμένα άτομα που κάνουν ή υπόσχονται ρουσφέτια την επόμενη μέρα μόλις αρπάξουν την ψήφο και εκλεγούν κλέβουν με φόρους και τους πολίτες και τα παιδιά τους ;

***

  • Χάρη στις τεράστιες προσπάθειες και στην προσφυγή της Εύης Χαζάπη στην Δικαιοσύνη (Πολεοδομική Επιτροπή κατοίκων Κέντρου) τελικά θα διατηρηθούν τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα (ίσως τα πρώτα ευρήματα του Αρχαίου Αθμόνου) στην έκταση δίπλα στην πλατεία Κασταλίας και με την Υπουργική Απόφαση της 20ης .1.2011 θα κοσμούν πλέον την πόλη μας. Φυσικά η ποινική δίωξη κατά των εμπλεκόμενων της Εφορείας Αρχαιοτήτων συνεχίζεται.
  • Μη ρωτάτε  που ήταν σε αυτή την προσπάθεια ο κ. Πατουλης ο οποίος είχε ενημερωθεί και εγγράφως.
  • Η μόνη δικαιολογία του (όπως μας διαβεβαίωσε και ο ίδιος δημόσια), είναι ότι είναι  πλήρως απασχολημένος καθώς συναντάει 50 άτομα την ημέρα και με τα 49 συζητάει για ρουσφέτια, ενώ οι άλλοι κομματικοί σχηματισμοί τρέχουν από πίσω του στις πορείες.

***

  • Με την πρόσφατη απόφαση  49511/26952 της  1ης .3.11 της  Αποκ. Διοίκησης ακυρώθηκε και η απόφαση  598/10 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, με την οποίαν η ομάδα Πατουλη  ήθελε να μεταβιβάσει δικαιώματα επί ακινήτου του Δήμου στην καταχρεωμένη με πάνω από 15 εκ. ευρώ ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΕ, γιατί δεν μπορούσε να πάρει με άλλο τρόπο και άλλο δάνειο πνίγοντας τους δημότες  στους τραπεζικούς τόκους.
  • Ενώ με την υπ΄αρ΄ Γ05/03/26-1-11 εντολή της Διοίκησης του ΙΚΑ, η οποία μας κοινοποιήθηκε ως παρεμβαίνοντες,  ξεκίνησε η έρευνα και στο Μαρούσι σχετικά με τις Δημ. Εκλογές.
  • Και μετά απορούν όλοι πως έχει γεμίσει το Δημοτικό Συμβούλιο με γιατρούς που έχουν σχέση με το ΙΚΑ.

***

  • Αναβλήθηκε πάλι μετά από δεύτερο αίτημα  της ΛΑΜΔΑ (Λάτση ) η αγωγή με την όποια ζητάμε 600 εκ. ευρώ να δοθούν στον Δήμο Αμαρουσίου για την άθλια πώληση της Δημοτικής Επιχείρησης στην όποια συμπεριλαμβάνεται και το ΜΩΛΛ.
  • Από την μεριά της η ομάδα Πατούλη εδώ και 3 χρόνια αρνείται να μας χορηγήσει (ακόμα και μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα και της πρόσφατης 27.1.11 παρέμβασης  εκπροσώπου της Πολιτείας) τα απαραίτητα δημόσια έγγραφα της συμφωνίας για τα συμπεριλάβουμε στην υπέρ του Δήμου Αγωγή.
  • Δεν ήταν άλλωστε τυχαία η προσπάθεια πώλησης (με το παλιό Δημοτικό Συμβούλιο) στον Λάτση των μετοχών που είχε ο Δήμος και μάλιστα σε εξευτελιστική τιμή .
  • Και μετά εμείς είμαστε οι κακοί για τους φερόμενους αριστερούς γιατί διεκδικούμε μέσω της Δικαιοσύνης το Δημοτικό χρήμα που σπαταλιέται παράνομα.

***

  • Και από την άλλη μας επιτίθεται ο κ. Μαγιακης και οι άλλοι παράγοντες γιατί με τις παρεμβάσεις μας καθυστερούμε μας λέει …το έργο του Δήμου , δηλαδή του…. Πατουλη.
  • Καλά κ. Μαγιάκη  πως θα σταματήσουμε  τις παρανομίες της ομάδας Πατουλη; Πώς θα βγάζαμε το ΜΩΛΛ  αυθαίρετο, που όλοι οι κάπηλοι το αναφέρουν συνεχώς ως παράνομο (αποφεύγοντας χωρίς ντροπή  να αναφέρουν ποιος το πήγε στην Δικαιοσύνη);
  • Και πώς θα σταματούσαμε τον παράνομο δανεισμό; Πώς θα κατέρρεαν οι παράνομες χρήσεις γης που έφερε ο Σουφλιάς  με την ανοχή της Διοίκησης του Δήμου αν δεν προσέφευγε ο Συνδυασμός μας με Δικηγόρο την Κατερίνα Ψάλτη με την στήριξη μαζικών φορέων ;
  • Στις 6 Απριλίου 2011 θα συζητηθεί με δικηγόρο τον Π. Θεοδωρόπουλο η προσφυγή μας για το παράνομο GOLDEN HALL. Η δικια σας πότε ;
  • Πώς αλλιώς θα αγωνιστούμε για μείωση των Δημοτικών τελών, ένα δυσβάστακτο βάρος για τους δημότες, που ξοδεύονται για να πληρώνονται οι στρατιές των ρουσφετιών, δηλαδή, τα  παιδιά των Δημοτικών Συμβούλων, και προσυμφωνημένα  των διακομματικών κύκλων; Πώς θα τα πετύχουμε αυτά, αν δεν χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ;
  • Σε μια περίοδο μάλιστα που έχουμε ανθρώπους στην Διοίκηση που, αντί να βοηθούν τον πολίτη χωρίς διαχωρισμούς, τώρα που φάγανε τα λεφτά με τα ρουσφέτια επιβάλουν νέο βάρος με τα εισιτήρια και σκέπτονται να βάλουν και παρκόμετρα, για να πληρώνει πάλι ο απλός δημότης τις πελατειακές σχέσεις που έχουν πνίξει τον Δήμο.

***

  • Μάχη στην περιοχή της Α. Φιλοθέης δίνει η Πολεοδομική Επιτροπή κατοίκων (στην οποία συμμετέχουν και η Φωτεινή Κατή και η Γιώτα Χαμπέρη) για να ξεκινήσει η κατασκευή του Σχολείου στην θέση που από το 2006 έχει επιλέξει ο ΟΣΚ. Το σχολείο θα ήταν έτοιμο, αν δεν παρανομούσε για να εξυπηρετήσει ιδιώτη η Διοίκηση Πατουλη. Στόχος των κατοίκων είναι τώρα να σταματήσουν το «μνημόνιο  Πατούλη με την ΚΕΔ» , που επιχειρεί να κτίσει το σχολείο σε «πάρκο» που οι κάτοικοι διεκδικούν ολόκληρο για πράσινο.
  • Τήν ίδια στιγμή η ομάδα Πατουλη, χωρίς απόφαση του  Δ. Σ., κουβάλησε με πούλμαν τα παιδιά σε πορείες για να αποπροσανατολίσει την τοπική κοινωνία. Παρ’ όλο που γνωρίζει ότι ο Εισαγγελέας έχει παρέμβει και σε αυτήν την περίπτωση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.